Услуги ги нудиме

Фирмата Еко Пласт нуди услуга за дување од 10мл. до 10л. Полиетиленска (HDPE) и полипропиленска амбалажа (P.P).

Изработка и дизајн

Изработка и дизајн на сите форми на амбалажа за потреба на клиентите.

Еко Пласт

Нашата визија е да можеме да ги исполниме критериумите на нашите клиенти, нашите вработени да се чувствуваат среќни и задоволни и нашите добавувачи да бидат 100% сигурни во нас.

Проверете зошто Еко Пласт се Најдобри!

ЕКОПЛАСТ има капацитет на производство на дувана амбалажа од 0.25ml до 10L туби и со можност за бризгање на предмети од пластика до 200g во високо квалитетни машини од реномирани машино производители како на пример: Bekum, Magic, Automa, Hesta, Arburg, Dr. Boy. Engel.

ЕКОПЛАСТ има развиено големо искуство во изработка на полиетиленска (HDPE) и полипропиленска (PP) амбалажа се со цел да може да ги исполниме потребите на клиентите.

Големиот избор на производи за намена во прехрамбената, хемиската и фармацевската индустрија не мотивира да бидеме се повеќе мотивирани и во другите области каде се користи пластична амбалажа.

0
Задоволни Клиенти
0
Извршени достави
0
Нови Клиенти
0
Награди

ул. Качанички Пат бб Скопје, Македонија | +389 78 200 037 | info@ekoplast.com.mk

Скопје, Македонија, Веб дизајн и хостинг www.Elco.eu.mk